Met ingang van 1-1-2019 heeft de Stichting Wijkbelangen Heikant (SWH) het beheer over het Wijkcentrum De Erikant gekregen. Wij dachten een maand nodig te hebben om het gebouw daar waar nodig op te knappen maar zijn inmiddels 3 maanden verder en het resultaat mag er wezen. Op 6 april aanstaande om 14.00 uur wordt Wijkcentrum De Erikant officieel geopend door de burgemeester van Veldhoven, Marcel Delhez.

De bedoeling is om een wijkcentrum te hebben dat heel toegankelijk is voor de wijkbewoners van jong tot oud, voor een praatje, een kop koffie/thee of een glas fris. De openingstijden zullen natuurlijk afhankelijk zijn van het aantal vrijwilligers dat wij hebben om als gastheer/gastvrouw op te kunnen treden, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat wel goed zal komen.

Daarnaast zijn er een tweetal vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden, een jeugdruimte waar niet alleen vergaderd maar ook geklust en geknutseld kan worden, een kelder en tenslotte de grote zaal.  Wij hebben de huurtarieven zodanig bepaald dat zoveel mogelijk verenigingen en mensen gebruik kunnen maken van De Erikant.

Er zijn twee biljarts aanwezig waarop naast verenigingen door iedereen een gebruik van gemaakt kan worden.

Zie ook de website www.wcdeerikant.nl