Help mee je wijk weer tot leven te wekken!

 

De Heikant is een prachtige wijk om te wonen daar zijn we het wel over eens, maar er mist nog een kloppend hart.
Veel bewoners, en echt niet alleen ouderen, voelen zich eenzaam in de wijk en hebben geen plek in de buurt om anderen te ontmoeten voor een hapje, drankje en een goed gesprek.

Op 1 februari 2019 opent daarom Wijkcentrum De Erikant na lange tijd opnieuw zijn deuren om weer gebruikt te gaan worden als centrum voor de bewoners en verenigingen in ons noordelijk woongebied en ook die in de rest van Veldhoven.

Voor al die bewoners willen wij het wijkcentrum zo gezellig mogelijk gaan inrichten met een uitnodigend bargedeelte en schappelijke prijzen voor de koffie en drankjes. Maar ook voor het tegen een betaalbare prijs huren van een zaal voor een gezamenlijke activiteit of vergadering van je (buurt-)vereniging ben je dicht bij huis aan het juiste adres.

Gaat dat allemaal vanzelf?

Nee, natuurlijk hebben we daar veel hulp nodig van vrijwilligers, zowel per direct om die gezelligheid ook werkelijk vorm te geven alsook later om het centrum mee te helpen runnen.

In januari hebben we daarom nog dringend behoefte aan handige mannen en vrouwen die goed met hamer en verfkwast overweg kunnen.

Met ingang van 1 februari zoeken we die enthousiaste vrijwilligers die een paar uurtjes van hun vrije tijd willen geven om mee te helpen dat kloppende hart tot leven te wekken en wat van die eenzaamheid te helpen verdrijven.

Iets voor jou?

Als je dat wel iets lijkt, meld je dan aan; alleen, met vriend of vriendin of met je eigen partner.
Je zult zien, het is fantastisch leuk om dit samen te doen en wat uurtjes nuttig te besteden aan de mensen uit je wijk.
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op :

Mieke Hoddenbagh, tel. 0642357856

Bestuur Stichting Wijkbelangen Heikant