CityFest Veldhoven

Gratis festival CityFest Veldhoven breidt uit

Nieuwe onderdelen: Veldhoven Vout, Severinus Got Talent en Ouderwets Gezellig

Iedereen uit Veldhoven en omstreken laten genieten van muziek en cultuur en verbinden. Dát is het doel van CityFest. De derde editie van dit gratis evenement vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2022. Er zijn dit jaar twee locaties: het Meiveld in het Citycentrum en het hoofdpodium op het D’Ekkerplein aan de Burgemeester van Hoofflaan. Het D’Ekkerplein is overdekt met een tent, dus je kunt bij alle weersomstandigheden genieten van de optredens.

Voor ieder wat wils

Vrijdag de 23e trappen we af met het eerste nieuwe onderdeel: ‘Veldhoven Vout’. Even lekker los gaan op ‘foute hits’ van o.a. Zanger Kafke, Tante Joke Karaoke Band en DJ Olaf. Zaterdag de 24e geven we vijf lokale bands een podium op het Meiveld in het Citycentrum. Verder treden zaterdag en zondag uiteenlopende artiesten op, bijvoorbeeld Ruth Jacott, Paul Sinha, Wolter Kroes en Emma Heesters. Naast alle optredens zijn er culturele activiteiten bij Theater De Schalm, Museum ’t Oude Slot, Art4U en Bibliotheek Veldhoven.

Nieuw: Severinus Got Talent en Ouderwets Gezellig

CityFest is er voor iedereen. We zijn dan ook trots op de andere twee nieuwe onderdelen. Zorgorganisatie Severinus ondersteunt mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Op zaterdag van 13.00-14.30 uur geven we een podium aan de bewoners van Severinus met ‘Severinus Got Talent’. Zondag van 12.30-15.00 spelen Harmonie L’Union Fraternelle en Ray Martin tijdens ‘Ouderwets Gezellig’ oude klassiekers. In de tent op het D’Ekkerplein staan dan ook stoelen voor bezoekers die niet zo lang kunnen staan.

Dit is CityFest

CityFest is hét gratis toegankelijke Veldhovense festival dat in het laatste weekend van september midden in Veldhoven plaatsvindt. CityFest wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, met als doel de mensen van Veldhoven te verbinden. Oftewel: een weekend vol cultuur, muziek en feest!

Volg ons!

Instagram en Facebook: cityfestvhv. Of kijk op cityfestvhv.nl voor o.a. de volledige programmering.